Spiritueel coaching

Je Weet het Zelf

Voor mij een super passende naam voor mijn bedrijf want dat is wat ik altijd al doe, bewust en onbewust, mensen in contact brengen met hun eigen innerlijk weten. Met de coaching ga ik nog een stap verder. Ik help jou er zelf op te vertrouwen en ongeacht wat er ook gebeurt in jouw weten te blijven staan. Wil jij echt leren vertrouwen en bouwen op jouw innerlijke stem en luisteren naar het verlangen van jouw hart, neem dan met mij contact op.

Je weet het zelf….

Na die zin kwam mijn hoofd:

🤯 Vanuit hardheid en een gebrek aan zelfliefde met ”mooi dan heb je geen hulp nodig”. Hiermee isoleerde ik mijzelf van alle ondersteuning die ik kon gebruiken.

🤯 Vanuit angst en een gebrek aan eigenwaarde met “wat een stomme naam want als ze het toch zelf weten hebben ze jou niet nodig”. Want oh wat vindt mijn hoofd het spannend om zo zichtbaar te zijn, om te gaan staan voor wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Mijn ego liet mij heel subtiel mijn oude veilige plek voelen, waardoor ik niet vooruit hoefde. Stap voor stap heb ik geleerd dat mijn innerlijk weten mij leidt naar prachtige dingen en ook naar de hulp die ik op dat moment goed kan gebruiken.

Je weet het zelf is dus niet ‘’jezelf geen hulp meer gunnen en alles alleen doen’’.

Wanneer jij jouw innerlijk weten erkent en echt voelt “Ik weet het zelf”, dan voel je juist vanuit jouw hart wanneer jij ondersteuning kunt gebruiken en bij wie jij dan moet zijn. Want jij weet zelf heel goed dat wanneer jij jouw eigen weten volgt, er prachtige dingen gebeuren, dat er juist dan mooie dingen ontstaan. Dit gevoel, dit weten maakt dat jij je rustiger voelt omdat je weet, jij erop vertrouwd, dat de oplossing zeker gaat komen.

Er is niets mooiers, dan door heel jouw lijf te voelen dat jij jezelf kunt vertrouwen en dat jij op jezelf kunt bouwen. Dit geeft enorm veel rust en lichtheid in jouw lijf. Een gevoel van onafhankelijkheid doordat jij weet hoe jij datgene wat je tegenkomt kunt oplossen.
En lukt je dit een keer niet, dan weet je precies waar jij de hulp, de ondersteuning kunt vinden / vragen. Dit allemaal maakt het veel eenvoudiger om keuzes te maken. Je vertraagt en verzwaart jezelf niet langer.

Herken jij dit:

👉 Ben jij continue (onbewust) jouw omgeving aan het scannen; sta jij steeds paraat om iets te doen?

👉 Ben jij (heel) vaak aan het nadenken, laten situaties jou niet los?

👉 Twijfel je aan jezelf, ga jij te vaak checken bij en overleggen met anderen?

👉 Ervaar je angst om er niet bij te horen? Dit gebeurt vaak onbewuster dan we toe willen geven.

👉 Voel je dat je de controle wilt houden op hoe dingen zullen gaan? Bijvoorbeeld door voorafgaand aan een gesprek te bedenken hoe deze gaat verlopen; “als dit gevraagd wordt zeg ik dat….” enz.

👉 Heb je vaak angst voor veranderingen (kan heel goed onbewuste angst zijn)?.

👉 De mening van een ander boven die van jezelf zetten? Ook al “voelt” het voor jou niet kloppend maar “zij zullen het wel beter weten”.

👉 Neem jij algemene (collectieve) overtuigingen aan voor waar? Waardoor die voelen alsof die van jezelf zijn?

Verlang jij naar:

😍 Meer plezier maken en niet continu alles overdenken?.

😍 Met energie je dag beginnen en met enthousiasme nieuwe plannen uitwerken?.

😍 Zelf heel goed weten wat goed voor jou is, in enthousiasme en een open houding en helderheid, en vanuit oprechte interesse?.

😍 Het genieten van elke dag, in plaats van wachten op volgende week of op wanneer alles zeker voelt. Verlangen naar; Gewoon genieten.

😍 Niet meer twijfelen aan jezelf, jouw mening en of je er wel mag zijn als mens?.

😍 Een groot vertrouwen in jouw intuïtie, zodat je met meer gemak weet wat echt goed voor jou is. Kortom, je lekker in je vel voelen.

😍 Weten dat jij jouw leven leeft en je niet meer (onbewust) schikt naar de ander. Weten dat jij zelf de controle hebt over jouw leven.

Wil jij dit creëren, ervaren in jouw leven?

 Neem dan contact met mij op

info@jeweethetzelf.nl